Bu haber kez okundu.

Evliyalar Diyarı Siirt’te Grup Ravza Rüzgârı Esti
banner229

Siirt Belediyesi, ‘Siirt’te Ramazan Bir Başka Güzel’ mottosuyla düzenlediği Ramazan ayı etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor.
Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Ramazan ayı dolayısıyla her hafta Kızlar Tepesi Anfi Tiyatro’da düzenlediği etkinlikler kapsamında ‘Grup Ravza’, seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle davetlilere güzel bir gece yaşattı.
Konserde semazen gösterileri büyük bir beğeni ile izlendi.
Gerçekleştirilen konsere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Grup Ravza’nın söylediği ezgi ve ilahilere eşlik ederek, kimi zaman coştu kimi zaman da duygusal anlar yaşadı.
Siirt Belediyesi Kızlar Tepesi Anfi Tiyatroda Gurup Ravza’nın seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle vatandaşlar keyifli bir gece yaşadı.
Konser, büyük bir ilgiyle izlenen semazen gösterileri ile sona erdi.
Siirt Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerinin, ramazan ayı boyunca her hafta bir konser ve çocuklara yönelik çeşitli etkinliklerle edeceği bildirildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.