Bu haber kez okundu.

EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜ GÜNEY HACIBEKTAŞOĞLU, MİNİK ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun eşi eğitim gönüllüsü Güney Hacıbektaşoğlu, Covid-19 tedbirleri kapsamında örgün eğitime başlanan Alpaslan Anaokulu ’nu ziyaret etti.

Çocukların büyük bir ilgi ve sevgiyle karşıladığı Vali eşi Güney Hacıbektaşoğlu, minik öğrencilerle bir süre sohbet etti, öğretmenlerinden eğitim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. 

Tüm sınıfları ziyaret ederek, çocuklarla tek tek ilgilenen Vali eşi Güney Hacıbektaşoğlu, “Güne çocuklarla, onların tertemiz dünyalarına misafir olarak Alpaslan Anaokulunda başladık. Her birinin gözlerindeki o ışıkla dünyayı daha da aydınlatacaklarına inandığını belitti.

Güney Hacıbektaşoğlu, Okul öncesi eğitimin çok önemli olduğunu ve bu eğitimin çocuklara kattığı değerin vazgeçilmez olduğunu belirterek, okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür etti.

Minik öğrencilere çeşitli hediyeler, öğretmenlere de çiçek veren Güney Hacıbektaşoğlu, öğrencilerle birlikte derse katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da öğretmenlere parfüm ve dezenfektan verildi.

Vali eşi Güney Hacıbektaşoğlu daha sonra okulda görevli öğretmenler ile bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaret anısına, okulda görev yapan öğretmenler, hazırladıkları bir tabloyu Vali eşi Güney Hacıbektaşoğlu’ na hediye ettiler.

Vali eşi Güney Hacıbektaşoğlu’nun okul ziyaretprogramına, İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip eşlik etti.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.