Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç Yol Kontrol ve Arama Noktasını Denetledi
banner229

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, ilçede kurulan halk pazarını denetleyerek, ilçe girişlerinde uygulama noktalarında, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

PAZAR YERLERİNDE VATANDAŞA MASKE DAĞITILDI

Baykan ilçesinde kurulan Pazar yerinde Koranavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında alınması gereken tedbirlerle ilgili denetimler yapan Kaymakam Tunç, maske kullanımı, pazar tezgâhları arasındaki sosyal mesafeye dikkat çekerek, pazarcı esnafını denetledi. Vatandaşlara maske dağıtımı yaptı.

Tunç, Koronavirüs salgınından korunmak ve yayılmasını engellemek için Pazar yerleri ile ilgili alınan tedbirlerin eksiksiz uygulanması için Zabıta ve Kolluk birimlerine gerekli talimatları verdi.

YOL KONTROL NOKTALARINDA DENETİM

Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, ilçe girişlerinde uygulama noktalarında, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında yapılan çalışmaları yerinde denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Tunç, Diyarbakır-Bitlis-Van karayolu üzerinde kolluk birimleri tarafından oluşturulan asayiş yol kontrol ve arama noktasında gerçekleştirilen trafik kontrolleri ve sürücülerin kimlik sorgulamaları uygulamalarına katılarak,  araç sürücüleri ve seyahat eden vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Sürücü ve yolculara maske dağıttı.

Kaymakam Tunç,  halkımızın huzuru ve güvenliği için 24 saat boyunca görevinin başında bulunan güvenlik güçlerine bu fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Tunç, yaklaşan ramazan bayramı dolayısıyla denetimlerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.