Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören Sporcularla İftarda Bir Araya Geldi
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören İftar öncesi Gençlik Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ile birlikte kamp eğitim merkezinde incelemelerde bulundu. Gençlik Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Kamp eğitim merkezi ile ilgili Milletvekili Ören’e bilgi verdi.

Milletvekili Ören, yaptığı açıklamada Kamp eğitim merkezinde federasyonlara bağlı tüm sporcuların burada kalabileceğini söyledi.

Sporun her alanında başarılı bir il olduklarının altını çizen Ören, tüm spor branşlarında Türkiye’nin 1 numarası olmak istediklerini kaydetti.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören daha sonra Kapalı Spor Salonunda Gençlik Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde antrenör ve sporcuların katıldığı iftar programına katıldı.

İftar yemeğinin ardından gençlere hitaben konuşma gerçekleştiren AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören “Geleceğimiz olan siz sporcularımızla iftarda buluşmak bizler için büyük onur ve gururdur.

Spordaki başarılarımız da tesadüfî değildir. Elde ettiğimiz her bir başarının kazandığınız her bir madalyanın gerisinde sabırla, fedakarlıkla, alın teriyle dokunan zorlu bir süreç vardır. Bu başarıda sizlerin ve hocalarınızın emekleri yanında devletimizin verdiği destek ve teşviklerin de çok önemli katkısı bulunuyor.

Bugün burada bulunan ya da bulunmayan tüm sporcularımız ilimizin gurur ve övünç kaynağıdır. Sizleri seviyoruz, destekliyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.