Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdarespor Alt Yapıdan 11 Genci Takıma Kazandırdı
banner229

Siirt İl Özel İdaresi Spor bu yıl Bal Liginde istediği sonuçları elde edemeyince,kendi bünyesinde bulunan genç yetenekleri takıma kazandırdı.

Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulüp Başkanı Hifzullah Canpolat, yaptığı açıklamada, bu yıl gelecek vaat eden 11 genç futbolcunun takıma kazandırıldığını belirtti.

Bu sezon  tesisleşme adına büyük bir adım atarak takıma  bir spor tesisi kazandırıldığını belirten  il özel idaresi genel sekreteri ve kulüp başkanı Hıfzullah Canpolat  “Siirt İl Özel İdare Spor olarak , Siirt futboluna çok yararı olacak ve örnek gösterilebilecek bir spor tesisi kazandırdık.

Bunun yanı sıra yetenekli ve gelecek vaat eden gençlerimizin elinden de tutmaya gayret ediyor, onlara umut ışığı olmaya çalışıyoruz. Nitekim bu kapsamda yaptığımız çalışmalar doğrultusunda bu sezon 18 yaştan ķüçük 11 gencimizi takımın bünyesine kazandırdık.

Böylece toplamda 17 Siirtli futbolcuyu takımımızın bünyesine kazandırdık. Bu yöndeki çalışmalarımız, önümüzdeki süreçte de devam edecek ve Siirtli gençlerin ellerinden tutarak, başta takımımız olmak üzere diğer takımlara ve futbol dünyamıza kazandıracağız.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.