Bu haber kez okundu.

Kaymakam Kocabey'den Judoculara Spor Malzemesi
banner229

Baykan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Levent Obuz'un, girişimleri ile Türkiye Judo fedarasyonunca gönderilen Judu elbisesi ile Baykan Kaymakamlığınca alinan Şort Tişörtler Baykan'da Judo, Tekvando, Güreş minderi, Boks,Basketbol ve Voleybol sporu yapıp, elbise alacak imkânları olmayan çocuklara sporcu elbisesi ve Şort Tişörtler vererek jest yaptı.

Baykan Gençlik Merkezi Salonunda yapılan Judo idmanına sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey , kız ve erkek çocuklarına Judo elbisesi ve Şort Tişört vererek, kendilerinden kısa zamanda derece yapmalarını istedi.

Baykan Gençlik Spor İlçe Müdürü Levent Obuz; “Tüm Spor branşlarına imkânlarımız ölçüsünde malzeme desteğinde bulunacağız. Özelikle maddi durumu elverişli olmayan sporcularımıza pozitif ayrıcalık yapıyoruz.

Baykan Gençlik Merkezi Spor Salonunda judo sporu ile ilgilenen 10 kız ve 20 erkek sporcuya judo sporcu elbisesi ve Şort tişört verdik. Diğer branşlarda spor yapan sporcularimiza ise Şort tişört hediye etti. Başarılı olmaları ve devam etmeleri halinde onlara hediyelerimiz de olacaktır” diye konuştu.

Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey ise , Çocuk sporculara başarılar dilerek Eğitimlerine önem vermeleri, Ahlaklı birer Genç olarak yetişmeleri ve spor faaliyetlerinde zaman geçirme ve kendilerini koruma adına sporu öğrenme ve ileride ilçemizi temsiliyette birinci olmaları için mücadele etmelerini istedi.

Kaymakam Kocabey,Judo elbisesi giyerek sporculara judo tekniğini gösterdi. Çocuklarla prova yaptı. Çocukların sergiledikleri sporların izledi. Kaymkam Kocabey , Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Levent Obuz'a, Judo Antrenörü ve diğer antrenörlere teşekkür etti.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Levent Obuz, Baykan ilçemizde yeni judo ,boks, güreş ve Teekwando salonların açılışını hayırlısıyla yaptık.Branşlarındaki Faaliyet gösteren Antrenörlere ve Sporculara Spor Malzemesi yardımı yapıldı.

Bizleri onurlandıran herzaman desteklerini Esirgemeyen başta Kaymakamımız Sayın Mehmet KOCABEY'e ve JUDO Federasyon Başkanı Sayin Sezer Huysuz'a Spor İlçe Müdürlüğümüzce faaliyet Gösteren branşalara Yapmış Oldukları Desteklerden Dolayı çok çok Teşekkür ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.