Bu haber kez okundu.

Yaşlılar Evlerinde Ziyaret Edildi
banner229

Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Siirt Halk Sağlığına bağlı personeller yaşlı hastaları evlerinde ziyaret etti.
Siirt Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi tarafından Mart ayında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında yaşlılar evlerinde ziyaret edildi.

 Evde bakım hizmeti alan yaşlıların ziyaretinde, yaşlılar ile konuşularak görüş alışverişinde bulunuldu. Yaşlılara çiçek takdim edildi.

Siirt Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şube Müdürü İbrahim Teğin Yaşlılar ile yakından ilgilenip, hal hatır sorarak, Aile değerlerimizi kaybetmememiz gerekir. Aile değerlerinin korunması, aile bağlarının güçlü olması, büyüklere saygı göstermekten ve küçüklere sevgide bulunmaktan geçer.

Kültürümüzde de, gelenek ve göreneklerimizde de büyüklerimiz önemli bir yere sahiptir. Bizleri bu günlere getiren büyüklerimizi sadece Yaşlılar Haftası’nda hatırlamak yetmez, her gün hal hatırlarını sormamız, her türlü ihtiyaçlarını karşılamamız icap eder. Yaşlılarımız ile ilgilenmek tüm toplumun vazifesidir. Devlet olarak bizlere de sorumluluklar düşmektedir” dedi.
Ziyaret edilen aileler ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirerek hayır duaları ile ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.