Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi ve Özel Asema Hospital Arasında Sağlık Anlaşması Yapıldı
banner229
 Siirt Üniversitesi ve Özel Asema Hospital Arasında Sağlık Anlaşması Yapıldı. Asema Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İhsan Erzurumlu ve Genel Müdür Yardımcısı Necmettin Fırat yaptıkları açıklamada, Siirt Üniversitesi ile sağlık sözleşmesi yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, ilimizde yaşayan diğer vatandaşlara sunulan kaliteli sağlık hizmetini Siirt Üniversitesi personellerinede sunmaya çalışacaklarını belirttiler.
Sağlık Sözleşmesi protokolünde  konuşan Siirt Üniversitesi Rektorü Prof. Dr. Murat Erman, ilimizin prestijli ve ve özel hastanelerinden biri olan Özel Asema Hospital ile yapılan bu özel anlaşma ile Siirt Üniversitesi Öğretim Görevlileri, memurları ve birinci derece yakınları kaliteli sağlık hizmetleri göreceklerini söyledi.
15.04.2015 tarihi itibariyle Siirt Üniversitesi personeli (eş ve çocukları dahil) üye kimlik kartlarını ibraz etmek koşuluyla yapılan bu özel anlaşmadan Özel Asema Hospital'ın sağlık hizmetlerinden yararlanabilecekler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.