Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Tüm Çalışanlarına Etkili İletişim Stratejileri Eğitimi Verildi
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi tüm çalılanlarına Etkili iletişim stratejileri eğitimini Siirt Üniversitesi Dr.Öğretim Üyesi İrfan Ertekin tarafından verildi.

Siirt Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi bölümü Öğretim Üyesi Dr. İrfan Ertekin tarafından Siirt Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda Özel Siirt Hayat Hastanesi personeline Etkili iletişim stratejileri eğitimi verildi.

Hasta ve yakınları ile iletişim, stres ve öfke kontrolü, etkili iletişim becerileri, ekip çalışması ve motivasyon, protokol ve nezaket kuralları, kurum kültürü ve aidiyet bilinci konularını içeren eğitim, Siirt Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. İrfan Ertekin tarafından verildi.

 .Dr.. İrfan Ertekin,doğru iletişim, ekip başarısını artırma ve iletişim, şikayet yönetimi ve iletişim, beklemenin psikolojisini yönetmek, zor hasta ve hasta yakınları ile doğru iletişim kurma, doğru iletişim teknikleri ve şiddet arasında ilişki, doğru triyaj ile şikayetlerin azaltılması, konsültasyonların istenmesinde doğru iletişimin rolü, istismar vakaları ile iletişim ve yönetimi, tıbbi tedavilerin kabul ve retleri esnasında sağlıklı iletişim kurma teknikleri, yaşamının sonunda olan hasta ve hasta yakınlarına yaklaşım gibi konularda bilgiler verdi. 

Hastane Müdürü Necmettin Fırat,Verilen eğitimlerle Hastanede Servislerde özveriyle çalışan personellerinin iletişim becerilerini artırarak çalışma barışlarının üst düzeye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi . 

Fırat,hastaneye başvuran hasta ve yakınlarının içinde bulundukları travmatik durumdan dolayı ajitasyona daha yatkın olmaları sebebiyle Servis çalışanlarının şiddete daha çok maruz kaldığının göz önünde bulundurulması sonucu gerçekleştirilen “İletişim Eğitimleri”nin hasta ile çalışan arasındaki iletişimi güçlendirmesi hedeflediklerini belirtti.

İletişim eğitimine,Sağlık Hizmetleri Müdürü Ecir aydın Hastane Müdürü Necmettin Fırat ve Kalite Direktörü Cahit Kars’ta katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.