Bu haber kez okundu.

ÖZEL ASEMA HOSPİTAL KADROSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR
banner229

 Siirt Devlet Hastanesinde daha önce görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Mahmut Aksin ve Nöroloji Uzmanı Dr. Zehra Duygu Ekmekçi  Özel ASEMA HOSPİTAL’da hasta kabulüne başladılar.

Konu hakkında açıklamada bulunan ASEMA HOSPİTAL Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İhsan Erzurumlu: Siirt 'te sağlık sektöründeki gelişmelere dikkat çekerek 10 yıl öncesinde kadar ilimizde uzman doktor sayısının bir elin parmaklarını geçmediğini ifade ederek şuan geldiğimiz konumda ise ASEMA HOSPİTAL olarak , bir çok branşta uzman doktorlarımızla Siirt’e ve Siirt'lilere kaliteli hizmet verebilmenin haklı onurunu yaşadıklarını belirtti. 
Siirt ASEMA HOSPİTAL’da  göreve başlayan Nöroloji uzmanı Dr.Zehra Duygu Ekmekçi ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Mahmut Aksin  Siirt’te görev yapmaktan dolayı mutlu olduklarını, insanlarla ve hastalarla çok kolay iletişim sağladıklarını “Siirt’te görev yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler. 

Siirt ASEMA HOSPİTAL Nöroloji uzmanı Dr. Zehra Duygu Ekmekçi ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Mahmut Aksin  daha önce çalıştığı devlet hastanesinde görev yapıyordular.
ASEMA HOSPİTAL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necemettin Fırat'ta hastanede yeniliklerinin devam ettiğini,yoğun bakım ünitesi,yeni doğan bebek yoğun bakım ünitelerinin yanı sıra ilimizde görev yapan kaliteli Doktorları Özel Asema Hastanemize transfer etmenin mutluluğunu yaşadıklarını, Siirtli vatandaşlarımız sağlık hizmetleri konusunda en hizmete layık olduklarını ifade ederek, hastanede yeniliklerin devam edeceğini ve Siirt halkının Özel ASEMA HOSPİTAL'a gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.