Bu haber kez okundu.

ÖĞRENCİLERE KİŞİSEL HİJYEN VE BAKIM EĞİTİMLERİ VERİLDİ
banner229
Siirt Halk Sağlığı Müdürlüğü Merkez Toplum Sağlığı Merkezine bağlı Sağlık Eğitim Biriminde görev yapan Hemşire Nevin Bülbül tarafından merkez ilçemizdeki liselerde kişisel hijyen ve kişisel bakım eğitimleri verildi.
Siirt Halk Sağlığı Müdürlüğü personeli Hemşire Nevin Bülbül tarafından verilen eğitimde, öğrencilere hijyen kuralları ve kişisel temizliğin önemi aktarıldı.
Eğitim ile ilgili bilgi veren Hemşire Nevin Bülbül, amaçlarının toplu yaşam alanlarında hijyeni daha yaşanır hale getirmek ve öğrenciler arasında kişisel temizliği artırarak hastalık oranını düşürmek olduğunu söyledi.
Bülbül, verilen eğitimde öğrencilere, doğru el yıkama tekniği, günlük bakımı ve nasıl yapıldığını pratikte gösterdiklerini ve eğitimlerde kişisel hijyenin önemi ve aksatıldığı zaman karşılaşılacak sorunlar öğrencilere anlatıldığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.