Bu haber kez okundu.

Zehir Taciri Tutuklandı
banner229

 ilimiz Baykan ilçesinde durdurulan bir yolcu minibüsünde bulunan M.E. isimli şahıs üzerinde yapılan aramada bir cips paketi içerisinde satışa hazır şeklide ortalama herbiri 1 gram gelecek şekilde paketlenmiş, toplam ağırlığı 28 gram gelen 25 fişek Eroin maddesi ele geçirildi. 

Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde satan ve kullanan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda;

  • 14.05.2018 günü ilimiz Baykan ilçesinde durdurulan bir yolcu minibüsünde bulunan M.E. isimli şahıs üzerinde yapılan aramada bir cips paketi içerisinde satışa hazır şeklide ortalama herbiri 1 gram gelecek şekilde paketlenmiş, toplam ağırılığı 28 gram gelen 25 fişek Eroin maddesi ele geçirilmiştir. M.E isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tututklanarak Siirt E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir.

  •  Aynı Gün ilimiz Baykan ilçesinde durdurulan başka bir yolcu minibüsünde bulunan R.C. isimli şahıs üzerinde yapılan aramada toplam ağırılığı 32,96 gram gelen Eroin maddesi ele geçirilmiştir. R.C. isimli şahıs hakkında Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden yasal işlem yapılmıştır.

Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Tacirlerine yönelik mücadelemiz aralıksız devam etmekte olup, Narkotik suçlar ile mücadelede yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımızın 155’i aramaları veya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne ait  WhatsApp ihbar hattı olan “0552 155 56 56” nolu telefondan bize ulaşmaları büyük önem arz etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.