Bu haber kez okundu.

ZABITADAN DİLENCİ DENETİMİ
banner229
Son zamanlarda il dışından geldikleri belirlenen ve yurttaşların manevi, dini duygularını istismar ederek dilenen dilencilere yönelik kent genelinde Siirt Belediyesi sivil zabıta denetim ekipleri tarafından denetim yapıldı.
Kentte bulunan cami, okul, trafik ışıkları ve caddelerde çoğunluğu kadınlardanlan oluşan küçük yaştaki çocukları ve bebekleri kullanarak yurttaşların manevi duygularını istismar ederek dilenen dilencilere yönelik olarak Siirt belediyesi zabıta müdürlüğü bünyesinde bulunan sivil zabıta denetim ekipleri tarafından dilencilere yönelik bir denetim yapılırkan, denetimlerde çoğunluğu kadınlardan oluşan 18 kişilik dilenci, zabıta müdürlüğüne götürülerek yasalar çerçevesinde haklarında işlem yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.