Bu haber kez okundu.

Valilik Ve Adliye Girişlerinde Güvenlik Artırıldı
banner229
Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'nde DHKP-C'li teröristlerin öldürdüğü İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın ardından Valilik ve Adliyede var olan güvenlik önlemleri arttırıldı.
Ölü ele geçirilen iki terörist, adliyeye avukat cübbesi ve Sahte avukat kimliğiyle giren teröristler, bu nedenle X-ray cihazından geçmeden ve aranmadan adliyeye girmesinin ardından, Siirt Valiliğinde ve Adalet Sarayı’nda girişlerde görevli polisler valiliğe ve adliyeye girenleri detaylı bir aramadan geçirdikten sonra içeri alıyor. Kadın polisler kadınların çantalarının içini arayarak öyle içeri alınıyor. Erkek polisler de Valilik ve Adliye Binası’na girmek isteyen vatandaşları iyice aradıktan sonra içeri alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mert 9 yıl önce

valilikte neyin araması yapılıyor. görevli polisler kapı girişinde ayak ayak üstüne atıp insanların tipine göre arama yapıyor veya yapmıyor. siz hangi tedbirden bahsediyorsunuz.