Bu haber kez okundu.

Valilik Gösteri, Yürüyüş ve Etkinliklere İlişkin Açıklama Yaptı
banner229
Siirt Valiliği, belirlenen güzergahlar dışında izinsiz gösteri yürüyüş ve gösteri yapanlar hakkında adli ve idari işlem yapılacağını bildirdi. Valilikten yapılan açıklamada, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü' ve '21 Mart Nevruz Bayramı' kutlamaları kapsamında ilimizde yapılacak miting, yürüyüş ve benzeri etkinlikler, 'kamu düzenini ve genel asayişin sağlanması ve vatandaşların hak ve özgürlüklerinin korunması' amacıyla bahse konu günler dışında kutlanmasına izin verilmeyecektir.
Bu bağlamda; ilimiz merkez ve ilçelerinde, belirlenmiş olan Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Güzergah Alanları, yerel gazeteler ile yaygın basın yolu ile ilan edilmiştir.
Belirlenen bu güzergah alanları dışında izinsiz olan miting, yürüyüş ve benzeri etkinliklere kesinlikle izin verilmeyecektir. İzinsiz yürüyüş ve gösteri düzenleyenler hakkında da gerekli adli ve idari işlemlerin yapılacak" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ooooo bir çaycı 7 yıl önce

sayın valim ve çok değerli mülkü amirim hdp seçim otubusunde gezen adamın siirt belediyesinde ne işi var yaksa casusluk mı yaptırıuorlar bunu siirt halkı iyi keşfediyor onun hemen aramızda rica ederek almanız gerekiyor saygılar sayın valim ve sayın ilbaşkanım yolunuz açık olsun ve Allah yar ve yardımcınız olsun