Bu haber kez okundu.

VALİ TUTULMAZ’DAN MEHMETÇİKLERE BAYRAM ZİYARETİ
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Ramazan Bayramında Mehmetçikleri de unutmayarak, İl Merkezine bağlı Eğlence Jandarma Karakol Komutanlığı, Eruh ilçesine bağlı Bağgöze Tabur Komutanlığı ile Yokuşlu Jandarma Karakol komutanlıklarında görevli Mehmetçikleri ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.
  Vali Mustafa Tutulmaz, beraberinde İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu ile birlikte; gece-gündüz demeden, zor tabiat şartlarda görev yapan, terör ve suç örgütlerine karşı kahramanca mücadele eden, Mehmetçikleri ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Moral verdi.
  Milletimizin huzuru ve güvenliği için çok zor şartlarda kahramanca görev yapan askerlere hitaben bir konuşma yapan Vali Tutulmaz,”Dün halkımızla yaptığımız bayramlaşmanın ardından bugünde, devletimizin birlik ve beraberliğine, bölünmez bütünlüğüne ve bin yıldan beri var olan kardeşliğimizin tesisi ve devamı için gece gündüz demeden, zor tabiat şartlarda görev yapan, her türlü terör ve suç örgütlerine karşı kahramanca mücadele eden askerlerimizi ziyaret ederek, kendileri ile bayramlaşarak, sohbet ettik.
  Tüm güvenlik kuvvetlerimizin Ramazan bayramını tebrik ediyorum. Kutsal vatan toprakları uğrunda canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de şükranla anıyorum.”dedi. Ziyaret ettiği Karakollarda görevli askerlere tatlı ikramında bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, Bağgöze Tabur Komutanlığında askerlerle birlikte Tabilot’an yemek yedi. Askerlerle bir süre sohbet ederek, moral verdi.
EĞLENCE KÖYÜNDE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI
     Eğlence Jandarma Karakol Komutanlığı ziyaretini tamamlayan Vali Tutulmaz, daha sonra Eğlence köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Köylülerin bayramını kutlayan Vali Tutulmaz, kendileri ile sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Köydeki çocuklarla ilgilenen Vali Tutulmaz, çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.