Bu haber kez okundu.

Vali Tutulmaz, Pervari-Dolusalkım Köyünde Taziye Ziyaretinde Bulundu
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, beraberinde 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, İl jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu ile birlikte, Pervari İlçesi Dolusalkım köyünde Trafik kazası sonucu vefat eden Köy korucusu Ali Adıgüzel (52) adlı vatandaşın ailesini ve yakınlarını ziyaret ederek, başsağlığı diledi. Adıgüzel ailesinin acılarını paylaşan Vali Mustafa Tutulmaz,“Vatandaşlarımızın, acı günlerinde ve sevinçli günlerinde de her zaman yanlarındayız. Yanlarında olmaya devam edeceğiz. Elim bir Trafik kazası sonucu vefat eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diler, acılı ailemize başsağlığı diliyorum.”dedi.
Adıgüzel ailesi adına konuşan Abdurrahman Adıgüzel ise, taziye ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek,”bizleri bu acılı günde ziyaret ederek, acılarımızı paylaşan ve taziye ziyaretinde bulunan Valimize ve beraberindeki heyete teşekkür ederim.”dedi. Taziye ziyaretlerinde, Kuran-ı Kerim okunarak, dua edildi.
VALİ TUTULMAZ, KÖY HALKININ SORUNLARINI DİNLEDİ KÖY İLKOKULUNU ZİYARET ETTİ
Dolusalkım köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Tutulmaz, köylülerin talep ve sorunlarını dinledi. Kendileri ile sohbet etti. Daha sonra Gökbudak köyü İlkokulunu ziyaret ederek, buradaki yetkililerden bilgi alan Vali Tutulmaz, okul çıkışında çocuklarla sohbet etti. Hatıra fotoğraf çektirdi.
 Pervari ilçesi, Dolusalkım köyünde incelemelerini tamamlayan Vali Tutulmaz ve beraberindeki heyet daha sonra Pervari-Şirvan sınırları içinde yapımı devam eden Statkraft Baraj inşaatında incelemelerde bulundu.


Anahtar Kelimeler:
SiirtVALİMUSTAFA TUTULMAZ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.