Bu haber kez okundu.

Vali Tutulmaz, Halk Ziyaretinde
banner229

 Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Ramazan ayında, halk ziyaretleri programı kapsamında, vatandaşlarla bir araya gelerek, vatandaşların talep ve şikâyetlerini dinledi.

Vali Tutulmaz, dün akşam katıldığı teravih namazından sonra Güres Caddesi ve Cumhuriyet meydanındaki vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Vali Tutulmaz, il genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler vererek, Ramazan ayında İhtiyaç sahibi vatandaşlara devlet olarak her türlü desteğin verildiğini belirtti.

Vali Tutulmaz, Mübarek Ramazan ayının ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlı olması dileğinde bulundu.

Halka yönelik, yapılan bu tür ziyaretlerin memnuniyet verici olduğunu belirten bazı vatandaşlar da, halkın sorun ve taleplerini direk olarak sayın Valiye aktarma imkanları bulduklarını belirtiler.

Vali Tutulmaz’ın halk ziyaretinde, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
SiirtVALİMUSTAFA TUTULMAZ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.