Bu haber kez okundu.

VALİ TUTULMAZ, ESNAF VE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Köy ilçe, Belde, kamu kuruluşları ve taziye ziyaretlerinin yanı sıra, bugünde sabahın erken saatlerinde, Cumhuriyet Meydanındaki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.
Esnafa bol kazanç dileyen Vali Mustafa Tutulmaz, ilde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Cumhuriyet meydanındaki bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek, kendileri ile sohbet eden Vali Mustafa Tutulmaz, Devlet olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını söyledi.
Vali Tutulmaz, “Siirt'i daha yaşanır bir kent haline getirmek, Halkımızın yaşam kalitesini arttırmak, huzur ve güvenini sağlamak amacıyla çalışmalarımız ve projelerimiz aralıksız devam etmektedir.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.