Bu haber kez okundu.

Vali Atik,Göçükte Kalan Yaralıları Hastanede Ziyaret Etti
banner229

Şirvan ilçesine bağlı Soğanlı köyünde göçük altında kalan yaralıları Siirt Devlet Hastanesinde ziyaret eden Vali Ali Fuat Atik, yarılıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Ailelerle görüşerek, yaralılara acil şifalar diledi.

Şirvan ilçesi Soğanlı köyünde dün gece aniden bastıran yağmur nedeniyle Cemal Coşkun'a ait toprak evde meydana gelen göçükte 8 kişi toprak altında kaldı.

Cemal Coşkun çocukları  Ömer ve Yusuf Coşkun ölürken, Anne Cemile (37) ile çocukları Gamze (2), Sinan (9), Zeynel (13) ve Büşra Coşkun'un (11) tedavisi Siirt Devlet Hastanesinde sürüyor.

Yaralıları hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Ali Fuat Atik, "Şiddetli yağmurun yağması sonucu göçük altında kalan aileye Allah'tan rahmet diler, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Acılı ailemize ve halkımıza başsağlığı diliyorum" dedi.

Öte yandan köyde oturan amca Cevdet Coşkun, hastanede yaptığı açıklamada, olayın 02.30 sularında yaşandığını, evin eski olması nedeniyle yağmurun etkisi ile çökmenin meydana geldiğini düşündüklerini belirtti.

Evin bulunduğu alana gittiklerinde yattıkları bölümün çöktüğünü gördüklerini, etraflarını kazarak nefes almalarını sağladıklarını anlatan Coşkun, daha sonra köydekilere durumu haber verdiklerini söyledi.

İlk olarak yaralılara ulaştıklarını, hayatını kaybeden kardeşi ve iki yeğenine ise yaklaşık yarım saat sonra ulaşabildiklerini ifade eden Coşkun, "Ulaştığımızda Hakk'ın rahmetine kavuşmuşlardı." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.