Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Trabzonspor Sevdalısı Siirtli Vatandaşın İsteğini Yerine Getirdi
banner229

Kardeş şehir projesi kapsamında Vali Ali Fuat Atik başkanlığındaki Siirt heyeti, 28 Eylül -1 Ekim 2018 tarihleri arasında Trabzon iline ziyaret düzenlenmiş, Siirt İl Özel İdare YSE Spor ve Trabzon spor arasında protokol imzalanmış, Trabzon’da Gazeteciler Cemiyeti ziyaret edilmiş ve çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmuşlardı.

Trabzonspor sevdalısı Nedim Özkılcı adlı Siirt’li vatandaşımız, Trabzonspor maçını çok izlemek istemesine rağmen özel işlerinden dolayı katılamayarak, sosyal medya üzerinden Sayın Valimiz Ali Fuat Atik’e ulaşarak, Trabzon spor formasını talep etmiştir.

Vali Ali Fuat Atik, Nedim Özkılcı adlı vatandaşımızın talebini yerine getirerek, Trabzonspor Formasını Özkılcı’ya makamında teslim ederek, kendisiyle bir süre sohbet etti.

Nedim Özkılcı adlı vatandaşlımıza Trabzonspor rozeti de takan Vali Atik, hatıra fotoğraf çektirdi.

Nedim Özkılcı ise Vali Atik’in gösterdiği yakın ilgiye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Süleyman 6 yıl önce

Bütün Siirt İki yıldır havaalanını istiyor nisan dediler mayıs dediler haziran dediler temmuz dediler peki Vali yahutta milletvekili neden siirtlilerin hatta siirtet yaşayan herkesin isteiğini neden yerine getirmiyorlar çokmühim bir hizmet yapmış takdire değer siirtin önemli bir ihtiyacıydı sizcede öyledir

Avatar
mesut 6 yıl önce

memleketin en önemli sorunu çözülmüş oldu daha ne olsun zaten havaalanı yol sorunumuz kalmamıştı ne kadar sevinsek azdır ASLINDA DAVUL ZURNA İLE VERİLMELİYDİ FORMA