Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etmeye Devam Ediyor
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Helvacılar Çarşısı, Aydınlar ve Güres caddesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Atik, ilçe, Köy ve kamu kamu kurumları ile özel sektör kuruluşları ziyaretlerinin yanı sıra, il merkezinde esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Esnaflarla sohbet ederek, kendilerine bol kazanç dileyen Vali Atik, devlet olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını bildirdi.

Vatandaşların görüş ve önerilerinin kendileri için değerli ve önemli olduğunu kaydeden Vali Atik, hedeflerinin; Siirt’i daha yaşanılabilir bir kent haline dönüştürmek olduğunu kaydetti.

Esnaf ziyaretini tamamlayan Vali Atik, ‘Siirt Spor Taraftarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette, Ortadoğu Gazeteciler Cemiyet Başkanı Nihat Aydın, Ağrı Gazeteciler Cemiyet Başkanı Alaattin Aslan ve Siirt Gazeteciler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Atilla Durak’ta eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
t c 368 325 632 08 5 yıl önce

sayın valim sayın içişleri bakanımızın talimatı halen yerine gelmedi acaba sarf ettiği lafları askıyamı aldınız çok mağdurum ve işim gücüm yok çarşıya çıkacak güçte değilim ve sizden bir yardım elinizin uzatmasını bekliyorum ben dilencilik yapmak istemiyorum çalışarak çoluçocuğuma alımteri bir ekmek yedirmek istiyorum ve benım eşim antideprasyon hastası ve çocuğumda aynı hastalığı taşıyor onun için bana bir iş imkanı yardımınızı bekliyorum sayın içişleri bakanımızın da bu işten haberi var ve sizide aramıştır ama halen boştayım ne yapmam gerekiyor onuda sizden bekliyorum saygılar