Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik, Eğitim Kurumlarını Ziyaret Etmeye Devam Ediyor
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, eğitim kurumlarıziyaret etmeye devam ediyor.

Vali Atik, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ile birlikte, Siirt Türk Telekom Çok Amaçlı Özel Eğitim Okulu ve Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesini ziyaret etti.

Okulda yürütülen çalışmalar hakkında İl Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş ve Okul Müdüründen bilgi alan Vali Atik, öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti.

Engelliler Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Okul bahçesinde engelli öğrenciler için çeşitli etkinlikler düzenledi.

Çocukların eğlenceli vakit geçirdiği etkinlikte, bomba arama ve narkotik köpeklerin gösterileri beğeni topladı.

Engelli öğrenciler, polis üniforması giyip TOMA ile su sıktı, polis araçları ile okul bahçesinde asayiş uygulaması yaptı. Trafik polisi araçlarıyla siren çalan ve alandakilere seslenen öğrenciler, polislerin kullandığı ekipmanları inceledi ve polislik mesleğiyle ilgili bilgi aldı.

Vali Atik ve beraberindekiler, daha sonra Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesini ziyaret etti.

Okul Müdürü Mehmet Şakir Kayaalp'tan çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Atik, Türkiye şampiyonalarında çeşitli spor dallarında dereceye giren öğrencileri kutladı.

Öğrencilerle bir sürte sohbet eden Vali Atik ve Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, Bocce Genç Kızlar Turnuvasında, Türkiye 1'inci olan okul öğrencileri ile bocce oynadılar.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.