Bu haber kez okundu.

Umut Kervanı Siirt’te Yardımlarına Devam Ediyor
banner229
 Umut Kervanı Platformuna üye Mustazaflar Cemiyeti Siirt Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve kırmızı et yardımında bulunuldu.

 Mustazaflar Cemiyeti Siirt Şubesi yardım komisyonu yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Komisyon olarak önceden tespit etiğimiz ihtiyaç sahibi 51 Aileye gıda paketi ve kırmızı et yardımında bulunduk. Fakir ve zengin arasında köprü görevini üsteledik. İmkânlarımızın kısıtlı olmasından dolayı, fakir ve muhtaç ailelere ancak imkânımız ölçüsünde yardım dağıtabiliyoruz.” denildi.

Siirt’te fakir ve muhtaç sayısının fazlalığına da değinen yardım komisyonu yetkilileri, “İhtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırmamız için hayırseverlerin yardımlarını bekliyoruz.” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.