Bu haber kez okundu.

Oktav Çifti, Bebeklerine 'Ömer Halis' Adını Verdi
banner229

Siirt’te yaşayan Emrah ve Yağmur Oktav çifti, yeni doğan bebeklerine, Özel Kuvvetler Komutanlığında şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in ismini verdi.

Baba Emrah Oktav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk çocuklarına 'Ömer Halis' adını vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bebeklerinin Şehit Astsubay Ömer Halisdemir gibi kahraman olmasını istediklerini belirten Oktav, şöyle konuştu: '15 Temmuz gecesi Siirt'te de çok şey yaşadık. Vatanımızı milletimizi korumak için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydanlara indik. O an gözümüzde, içimizde korku yoktu.

Ömer Halisdemir gibi kahramanlar sayesinde ülkemiz hainlerin eline geçmekten kurtuldu. Darbeyi büyük derecede önleyerek büyük bir kahramanlık örneği gösteren şehidimiz Ömer Halis'in adını yaşatmak için çocuğuma bu ismi verdim. Bundan dolayı çok mutluyuz.'

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet bilden 7 yıl önce

Allah analaı babalı büyütsün, vatanına hayırlı evlat olur inşAllah emrah oktavv siirte gerçekten emektar gençlerin başında geliyor kendisi ile bir kez daha gurur duydum vatan evlatına bir evlat kattığın için Allah senden razı olsun emrah kardeş bursadan siirtli mehmet bilden