Bu haber kez okundu.

Trafik Ekipleri, Hatalı Park Eden Araçları Çekici İle Kaldırdı
banner229

Araç ve yaya trafik akışının sorunsuz bir şekilde ilerlemesi için çalışmalarını sürdüren Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde araçlarını kaldırım üzerine, ikinci sıra yaparak,engelli rampası ve yaya geçidi önlerine, park yasağı bulunan alanlara ve toplu taşıma duraklarının bulunduğu yerlere yanlış şekilde park eden araçları çekici vasıtasıyla çekiyor.

İl merkezinde özellikle ana caddelerde ikinci sıra park yaparak ve yanlış parklar yüzünden trafik sıkışıklığı yaşanıyor. Vatandaşların son günlerde yanlış park yüzünden 155 polis ihbar hattını arayarak şikâyetlerde bulunduğu öğrenildi.

Şehir içi trafik ulaşımına nefes aldıracak çalışmalarına yön veren İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı şehir içi trafik ekipleri, konuyla ilgili denetim ve faaliyetlerine de aralıksız devam ediyor.

Siirt şehir içi trafiğinde oluşan hatalı park yapmaların önüne geçilmesi, ana caddelerdeki trafik akışının rahatlatılması, trafiği engelleyen araçları Trafik ekipleri çekici çağırarak araçları yerinden kaldırıp yedieminli oto parkına çektirdiler.

Sürücülerin yaptıkları yanlış park yüzünden, trafik ekipleri araçlarını çekici ile yediemin otoparkına çekerek araç sahibine park cezası ve aracını alabilmek içinde yediemin otoparkına hem çekici hem de otopark ücreti ödüyor.

Tarfik ekipleri gelişi güzel park eden araç sürecilerini uyararak, yanlış park cezası ve çekici ücreti ödememek için yanlış park yapmamaları konusunda uyarılarda bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 5 yıl önce

Güzel çalışmaların devamlılığı olursa herkes kendine çeki düzen verir. Unutmayın "Betonu delen suyun gücü değil, devamlılığıdır"