Bu haber kez okundu.

TEOG TERCİHLERİ DEVAM EDİYOR
banner229
Temel Eğitimden Orta öğretime geçiş için tercihlerin devam ettiği bu günlerde veliler öğrencileri ile birlikte en doğru tercihi yapmaya çalışırken devreye Milli Eğitim Müdürlüğü girdi.
Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Rehberlik ve Araştırma Merkezi il merkezi ve ilçelerde birer büro kurarak velilere ve öğrencilere tercihler konusunda yardımcı olmaya çalışıyor.
Rehberlik Araştırma Merkezi yetkilisi M. Emin Ören amaçlarının bu bürolar aracılığıyla öğrencilerin en doğru tercihleri yapmalarını sağlamak olduğunu söyleyerek; ‘’ TEOG maratonu doğrultusunda 6-16 Temmuz tarihleri arasında sekizinci sınıf öğrencilerimiz tercihlerini yapacaklardır. İlimizde de Milli Eğitim Bakanlığını talebiyle TEOG Tercih Danışmanlık Komisyonları kuruldu. Komisyonlarda rehber öğretmeni arkadaşlar görev yapıyor.
İlimizde Rehberlik Araştırma Merkezinde, Alparslan Ortaokulunda ve Sancaklar Ortaokulda olmak merkezde üç komisyon oluşturuldu. Bu okullarda bulunan öğretmen arkadaşlarımız öğrenci ve velilere tercih konusunda yardımcı olacaklardır’’ Dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtTEOGTERCİH
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.