Bu haber kez okundu.

Şirvan Mal Müdürü, Kaymakam İnan’ı Ziyaret Etti
banner229

Vergi Haftası nedeniyle Şirvan Mal Müdürü ve beraberindekiler, Şirvan Kaymakamı Memiş İnan’ı ziyaret etti.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Vergi Haftası dolayısıyla Mal Müdürlüğü personellerin makamında kabul ederek, yapılacak etkinlikler hakkında bilgi aldı.

Mal Müdürü ziyarette vergi haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde yapılacak çalışmalar hakkında Kaymakam İnan’a bilgiler verirken kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı Kaymakam İnan’a teşekkür etti.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan ise ziyaretlerinden dolayı Mal Müdürüne teşekkür ederken Vergi Haftasını kutladı

Verginin önemine dikkat çeken Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, sözlerini Mustafa Kemal'in : " Şüphe yoktur ki, özellikle devletçi ve halkçı olan bir yönetim ve ekonomi hayatında, hazinenin gücü ve düzeni başlıca dayanaktır.

Cumhuriyetin gücü de, her alanda ve milli savunma alanında ihtiyaçlarını karşılayan hazinesinin düzenine bağlıdır. Gelecek yıllar için de hazinenin gücünü korumak sizin en önemli göreviniz olacaktır." sözleriyle noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet YILMAZ 5 yıl önce

İnsan olmanın birinci kuralı ve en önemli gereği; saygı, sevgi ve hoşgörülü olmaktır. Kendi Misafirlerini ağırlamasını bilmeyen birinin vergiden de anlayacağına ihtimal vermiyorum. Çünkü kendisi her zaman bir siyasetçiye yaranmak için bir insanın ekmeğiyle oynayabiliyor. Kendisi sanki bir siyasetçinin emrinde çalışmak için gelmiş dünyaya. Verginin anlamını da bilmez, verginin ne demek olduğunu da. Ona anlatsan da anlamaz. dediğim gibi önce kendi menfaatlerinin dışına çıkması lazım bunu anlayabilmesi için. Başkalarına hizmet etmek için o koltukta oturmuyor çünkü. Devlete ve millete hizmet için orada oturuyor. bunu bilsin vergiyi de anlar sevgiyi de vergi haftasını ona hatırlatmama gerek de yok. BENCE!

Avatar
Mehmet YILMAZ 5 yıl önce

İnsan olmanın birinci kuralı ve en önemli gereği; saygı, sevgi ve hoşgörülü olmaktır. Kendi Misafirlerini ağırlamasını bilmeyen birinin vergiden de anlayacağına ihtimal vermiyorum. Çünkü kendisi her zaman bir siyasetçiye yaranmak için bir insanın ekmeğiyle oynayabiliyor. Kendisi sanki bir siyasetçinin emrinde çalışmak için gelmiş dünyaya. Verginin anlamını da bilmez, verginin ne demek olduğunu da. Ona anlatsan da anlamaz. dediğim gibi önce kendi menfaatlerinin dışına çıkması lazım bunu anlayabilmesi için. Başkalarına hizmet etmek için o koltukta oturmuyor çünkü. Devlete ve millete hizmet için orada oturuyor. bunu bilsin vergiyi de anlar sevgiyi de vergi haftasını ona hatırlatmama gerek de yok. Bu Benim Fikrim.