Bu haber kez okundu.

Şirvan Elmadalı Köyü Suluyazı Mezrası Arasında Heyelan Meydana Geldi
banner229

Aşırı yağışlar neticesinde Şirvan ilçesi Elmadalı köyü Suluyazı mezrası arası yaklaşık 4 Km.lik kısımda heyelan meydana geldi.

Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat’ın verdiği bilgide 15.12.2018 Cumartesi günü gecesi Şirvan ilçesi Elmadalı köyü Suluyazı mezrası arası yaklaşık 4 Km.lik kısım  aşırı yağışlar neticesinde heyelan meydana geldiği yolun bir süreliğine ulaşıma kapandığını ve  aynı gün  İl Özel İdaresi ekipleri 1 Loder, 1 Jcb ve 1 Greyder ve 1 pikap ile müdahale ederek  yolun ulaşıma açıldığını söyledi.

Canpolat, bölgedeki coğrafi durumun çok sert olması ve bölgede kar yağışının devam etmesi çalışmaları olumsuz etkilediğini ifade ederek, buna rağmen bölgede çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.