Bu haber kez okundu.

Çalapkulu'dan, Baykan Kaymakamına Geçmiş Olsun Ziyareti
banner229

AK Parti İl Başkanı.Fuat Özgür Çalapkulu teşkilat üyeleriyle birlikte , Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey’e yapılan hain suikast sonrası Kaymakam Kocabey’i evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

AK Parti l Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ziyarette Baykan İlçe Kaymakamı ve Kayyum Belediye Başkanı Mehmet Kocabey'e yönelik saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada; "Bu tür saldırıların demokrasi ve milletin iradesine yapılmış saldırılar olduğunu vurgulayarak, son zamanlarda özellikle AK Parti yöneticilerine, gerekse de illerimizde, ilçelerimizde yöneticilerimize karşı saldırılar var. Bu aynı zamanda demokrasiye yapılan bir saldırı, bu milletin iradesine yapılan bir saldırıdır. Bu saldırıları şiddetle, nefretle kınıyoruz ve lanetliyoruz.

Bu bir aciziyet ifadesi, bir tükenmişliktir. Hele ki bir halkın taleplerini beklentilerini dile getiren sorunlara çare arayan siyasi parti temsilcilerine yapılan saldırı, siyaseti yok saymaktır, demokrasiyi yok saymaktır.

Ülkenin yöneticilerine millete hizmet götüren kaymakamlarımıza ve diğerlerine yapılan saldırılar milletin kendisine yapılan saldırıları şiddetle kınadığını söyledi.

Baykan İlçe Kaymakamı ve Kayyum Belediye Başkanı Mehmet Kocabey'e tekrardan geçmiş olsun diyoruz. İnşallah böyle üzücü olayların bir daha yaşanmamasını ümit ediyoruz. Görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretten dolayı AK Parti İl Başkanı.Fuat Özgür Çalapkulu ve teşkilat üyelerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.