Bu haber kez okundu.

SİİRT'TE U-14 BÖLGE KARMASI SEÇMELERİ YAPILDI
banner229
 Siirt'te, milli takımın alt yapısını oluşturmaya yönelik 2002 doğumluları kapsayan U-14 yaş grubu bölge karması seçmeleri yapıldı. 
       Atatürk stadyumunda, 3 takımdan 100'e yakın sporcunun katılımıyla düzenlenen etkinliklere, Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, Siirt   Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı Ahmet Muhtar Akıncı ve Milli Takım Diyarbakır Bölge Müdürü Mehmet Budak katıldı.
Bölgeye bağlı illerde seçmeler yaparak genç yetenekleri keşfetmeyi amaçladıklarını aktaran Milli Takım Diyarbakır Bölge Antrenörü Mehmet Budak, Siirt'in yanı sıra Diyarbakır, Batman Mardin ve Şırnak illerinde de U-14 yaş grubu arasında 1 günlük seçmeler yapılacağını aktardı.
     Genç yeteneklerden oluşan bölge karması kurmayı amaçladıklarını aktaran Budak, "Bölge karmasını oluşturduktan sonra Türkiye Futbol Federasyonunun Riva tesislerinde düzenlenecek olan bölgelerarası seçmelerde kendilerini ispatlayan sporcuları milli takıma kazandıracağız. Ayrıca milli takım seçmelerinin dışında bir havuz da oluşturularak bu gençleri geleceğe hazırlayacağız." şeklinde ifade etti.
Gençler, daha sonra düzenlenen karşılaşmada kıran kırana bir mücadele sergiledi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtU-14Bölge Karması
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.