Bu haber kez okundu.

Siirt'te Memur Sen Üyelerine Özel İndirim
banner229
Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Siirt Şube Başkanı Beşir Özyeşil, üyelerine özel indirim yapılması için 40 firma ile anlaşması yaptıklarını söyledi.
 Özyeşil, gazetecilere yaptığı açıklamada, Siirt genelinde Memur-Sen'in 4 bin üyesi olduğuna dikkat çekerek, 3 özel hastane olmak üzere 40 özel firmayla indirim anlaşması imzaladıklarını bildirdi.
  Yapılan anlaşma sürenin 2 yıl olduğunu ifade eden Özyeşil, "Üyelerimiz için yaptığımız özel indirim anlaşmaları yüzde 5'den başlayıp yüzde 50'ye kadar çıkıyor. Anlaşma yaptığımız firmalar arasında sağlıktan eğitime, konaklama hizmetlerinden giyime kadar birçok farklı sektör yer alıyor.
   Bu anlaşmalarımız sadece üyelerimiz için değil, aileleri için de geçerlidir. Konfederasyonumuza bağlı sendika üyeleri ve aileleri, anlaşma yaptığımız firmalarda sendika kimlik kartlarını ibraz ederek bu indirimlerden faydalanabilecek" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tebrikler 9 yıl önce

siirt te memur-sen in yüz emeğine sağlık

Avatar
amedi azadi 9 yıl önce

helal olsun tebrik ediyorum..