Bu haber kez okundu.

 SİİRT’TE KOSGEB DESTEKLİ YENİ BİR İŞLETME AÇILDI
banner229
KOSGEB’e başvurarak eğitimlere katılmaya hak kazanan girişimci Alican BİLEK, KOSGEB’den aldığı belge ve destek ile Siirt merkezde DAGİ erkek, kadın ve çocuk iç giyimi satışı üzerine işyerini kurdu.
İşyeri açılışı çok sayıda davetlinin katılımıyla KOSGEB Siirt il Müdürü Ömer ERKILIÇ tarafından gerçekleşti.
Açılışta KOSGEB il müdürü Ömer ERKILIÇ yaptığı açıklamalarda, ilimizde KOSGEB desteğinden faydalanarak kurulan işletmelere bir yenisinin katıldığını, ekonomik kalkınmanın ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliği desteklediklerinin, girişimci adaylarımız Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alıp yeni işletme açtıkları zaman, KOSGEB olarak 30 BİN TL (geri ödemesiz) üst limitli HİBE ve 70 BİN TL (geri ödemeli) faizsiz kredi desteği verdiğini, ayrıca kadın ve engelli girişimcilere %10 pozitif ayrımcılık yapıldığını belirterek, bu işletmenin ilimizdeki ve ilçemizdeki girişimci adaylarına örnek olmasını temenni etti.
İşletme sahibi Alican BİLEK bu mutlu günlerinde yanında olan davetlilere ve KOSGEB yetkililerine kendilerine sağladığı maddi manevi desteklerden dolayı teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
SiirtKosgebYENİ İŞYERİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.