Bu haber kez okundu.

Siirt'te Karla Mücadele
banner229
İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Cahit Akkoyun, Siirt'te 16 kurumun katılımıyla karla mücadele koordinasyon toplantısı yaptıklarını bildirdi.
Akkoyun, gazetecilere yaptığı açıklamada, kar yağışının başladığı andan itibaren alınan kararları hayata geçirdiklerini ve vatandaşların mağduriyetlerini minimize etmeye çalıştıklarını ifade etti.
Yoğun kardan dolayı yaşanan olumsuzlukları azaltmak ve ortadan kaldırmak için 24 saat esasına göre çalışmalarına devam ettiklerini aktaran Akkoyun, karla mücadelede devletin bütün imkanlarını seferber ettiklerini vurguladı.
Kendilerine çok sayıda asılsız ihbar geldiğini bildirerek, gerçekten ihtiyacı olan insanların hizmetlerinin bu tür ihbarlarla aksayabildiğine dikkati çeken Akkoyun, şunları kaydetti: "Bu konuda özellikle rica ediyoruz, bu asılsız ihbarlara mümkünse tenezzül edilmemesi gerekir. Çünkü mağdur olan vatandaşa ulaşmakta sıkıntılar yaşamaktayız.
Özelikle ana arterler bizim için çok önemli. Karayolları ve diğer ekipler olmak üzere ara arterleri sürekli açık tuttuk. Çalışmalarımız şu anda da devam etmektedir.
Özel İdare ekiplerinin köy yollarında açma çalışmaları devam etmektedir. Şu ana kadar bize gelen bilgilere dayanarak 170 köy yolumuz açılmış durumdadır ve kapalı olan köy yollarımızın açılma çalışmaları da devam etmektedir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.