Bu haber kez okundu.

Siirt’te Dilenci İstilası
banner229
Siirt kent merkezinde artan dilenci sayısı, vatandaşları canından bezdirdi. Camiler dilencilerden geçilmiyor.
Son günlerde sayıları artan dilenciler, camileri mesken haline getirdiler. Her sokak ve her caddede görülen dilenciler, vatandaşların duygularını sömürerek para kazanıyorlar.
Özellikle cami önlerini ve hatta içlerini dolduran dilenciler, vatandaşları rahatsız ediyor. Dilencilik yapan ve kucağında çocuğu olan kadın dilenciler, kaldırım ve camileri tıka basa doldurdular.
Güres Caddesinde kucağında çocuğuyla birlikte oturarak yoldan geçen vatandaşların önünü çevirip duygu sömürüsü yapıp, vatandaşların para vermeleri için ısrar eden dilenciler, başta esnaflar olmak üzere vatandaşların da zaman zaman tepkisine neden oluyor.
Bazı vatandaşların aldırış etmeden giderken, bazı vatandaşlarda kadın dilencilerin dini duygu sömürüsüne aldanarak para vermeleri dikkat çekiyor.

Anahtar Kelimeler:
SiirtDilenciCamiSuriyeliler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.