Bu haber kez okundu.

Siirtli Hemşerimiz Cem Koyuncu'dan Mahall Ankara'da "Daily Coffee"
banner229

Boğaziçi Üniversitesi İşletme mezunu Siirtli hemşerimiz Cem Koyuncu, Ankara'da Eskişehir yolu üzerinde bulunan Mahall Ankara'da "Daily Coffee" isimli cafe açtı.

Açılışa çok sayıda davetlinin yanı sıra siyaset dünyasından da tanıdık isimler katıldı.

Açılışını Siirtli hemşerimiz ATO Başkanı Gürsel Baran’ın yaptığı Mahall Ankara'da bulunan "Daily Coffee"de, İnsanların kahve içip tatlılarını yiyip oturabilecekleri aynı zamanda doğum günleri, toplantılar ve küçük organizasyonlara da ev sahipliği yapacak bir mekân oluşturuldu.

Açılışını yapan Siirtli hemşerimiz ATO Başkanı Gürsel Baran’ın "Daily Coffee" adlı cafenin sahibi Cem Koyuncu kardeşimize bol kazançlar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Cem Koyuncu, Her yaştan ve her zevke hitap edebilecek menülere sahibiz. Müşterilerimizin hem gözüne hem de damak tadına hitap edeceklerini söyledi.

Ankara’ya yeni bir konsept kazandırmayı hedefleyerek yola çıkan "Daily Coffee"de, Sebastian Cheesecake, Selanik Gevreği, Ev yapımı Zencefilli Limonata, Sağlıklı İçecekler, Enerji Topları, Islak Kek, Kahve Çeşitleri, Mabel Nostaljik Çikolatalar ve Eski Gazoz çeşitlerini misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.