Bu haber kez okundu.

Siirtli Gençler Sabah Namazında Buluştu‏
banner229
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca başlatılan "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" programı kapsamında, Siirtli gençler Ensar Camisi'nde sabah namazına katıldı, namazın ardından Sakal-ı Şerif ziyaret ettiler.
Sabah namazı ardından il müftüsü Faruk Arvas tarafından dua okundu. Siirt Gençlik Merkezi müdürü İrfan Tekin, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" programı kapsamında Siirtli gençler ile birlikte Ensar Camisinde sabah namazında buluştuklarını söyledi.
Tekin, şunları kaydetti;"Gençlik merkezimiz, İl müftülüğü ve ilimizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ortaklaşa gerçekleştirmiş olduğumuz sabah namazında bir araya geldik. Amacımız gençlerimizde sabah namazı şuurunu aşılayabilmek hedefimizde.
İl müftülüğümüzün de iştirak etmiş olduğu Sabah namazı buluşmasında namazımızı kıldık, dularımızla, zikirlerimizle eda ettik. Eşlik eden ve destek veren tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum” Namazın ardından gençler, camide bulunan Sakal-ı Şerif ziyaret ettikten sonra kahvaltıda tekrar bir araya geldiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.