Bu haber kez okundu.

SİİRTLİ GENÇLER MARDİN GEZİSİNE KATILDI
banner229
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz projesi kapsamında ilimizden 100 genç Mardin gezisine katıldı.
Günübirlik olarak düzenlenen geziye katılan gençler Mardin’in tarihini ve kültürünü yakından tanıma fırsatı buldu. Mardin gezisi kapsamında gençler, Kasımiye Medresesi, Ulu Cami, Mardin Çarşısı, Şehir Müzesi, Deyr-ul Zaferan Manastırı, Kırklar Kilisesi, Hatuniye Medresesi ve Mardin evlerini gezdi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüssam OLĞAÇ, proje kapsamında Siirt merkez ve ilçeleri başta olmak üzere Mardin, Diyarbakır, Bitlis illerine ve Tatvan ilçesine düzenlenecek olan günübirlik gezilerin devam edeceğini belirterek, toplamda 800 gencin bu projeden ücretsiz olarak yararlanacağını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtMardinGençilk Merkezi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.