Bu haber kez okundu.

Siirt’in Köy Yolları Ankara’da Masaya Yatırıldı
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Ak Parti Siirt Milletvekilli Osman Ören ile birlikte DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın’ı ziyaret etti.

Ilısu Barajı’nın su tutmamaya başlamasıyla birlikte su altında kalan köy yolları için alternatif yeni yol yapım çalışmaları masaya yatırıldı.

Vali Atik ziyarette yaptığı konuşmada; ‘Geçen hafta yeni yol güzergâhı üzerinde mahallinde incelemelerde bulunduklarını belirterek, vatandaşların ve köy muhtarlarımızın da görüşleri alınarak, yapımına başlanan yeni köy gurup yollarının yeniden revize edilerek, tünel ve bazı bölümlerde Viyadük yapılmasının merkeze olan mesafeleri kısaltılacağı gibi yol kalitesini de artıracağını’ ifade etti.

Vali Atik, alternatif yeni yol yapımı ile ilgili taleplerin DSİ Genel Genel Müdürlüğünce değerlendirilerek, gerekli revizelerin yapılarak, projeye destek verileceğini sözlerini ekledi.

Ak Parti Siirt Milletvekilli Osman Ören ise Siirtli vatandaşların hizmetin en güzeline laik olduğunu belirterek, Bakanlıklar nezdine ilimizin gelişimi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti.

Ören, ‘DSİ genel Müdürü Sayın Aydın’ın taleplerimizin karşılanması noktasında gösterdiği yakın ilgiye ve desteğe teşekkür etti.

DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Siirt İl sınırları içinde Ilısu Barajı ve HES Gölet’i altında kalacak köy yollarının Rölekasyonu yapım işinin hızlı ve etkin bir şekilde sonuçlanması için gerekli desteğin imkânlar dâhilinde sağlanacağını belitti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 5 yıl önce

geçen gün tesadüten bir eski filim izledim yutoboden bu adamlar nereye bakıyor diye bazı resimlerde bay vekil nereye bakıyor diyesim geldi

Avatar
Sadık 5 yıl önce

Masaya yatırılan yollarımız masadan kalkamadı başımız sağ olsun ne ala memleket ne ala siyaset ne ala yönetim ne ala yağcı ve yalakalar

Avatar
mehmet 5 yıl önce

ne yolları zaten tüm yollarımız sıcak asfalt yada beton asfalttır mesela siirt kurtalan batman yolu üç şerit sıcak asfalt daha uğraşmasınlar çok yoruluyorlar nede olsa heres kendi dalgasında vur oynasın çal patlasın şakşakçılarda oldukça var siirt YERİNDE SAYYYYYYYYYYYYYYY DURRRRRRRRRRRR