Bu haber kez okundu.

SİİRT VALİSİ MUSTAFA TUTULMAZ’IN “GAZİLER GÜNÜ” KUTLAMA MESAJI
banner229
 Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’e “Gazilik” unvanı ile “Mareşal Rütbesi”nin verilişinin 94. yıl dönümünü ve 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

Milletimiz, tarihi boyunca bağımsızlığını ve özgürlüğünü korumak için sayısız zorluklara katlanarak, bu zorlukları aşmada herkesin payı olsa da, asıl pay sahipleri göğüslerini siper eden şehit ve gazilerdir.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, halkımızın birlik ve beraberliği, huzuru ve esenliği için göğsünü siper etmiş ve bunun nişanını gururla taşıyan gazilerimizin, aziz hatırasını ilelebet yaşatacağız.

Bulunduğumuz coğrafya tarihin en kanlı savaşlarına, en karmaşık siyasi oyunlarına sahne olmuştur. Dün, Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Kore’de, Kıbrıs’ta, bugün de terörle mücadelede vatanın müdafaası ve dünya barışı için şahadete ulaşan ve gazi olarak dönen kahraman evlatlarımız, bugün ülkemizin birlik ve beraberliği bozmak için fırsat arayan dış güçlerin desteklediği kanlı terör örgütüne karşı da topyekûn mücadelemiz kararlılıkla yürütülmektedir.

Halkımızın birlik ve beraberliği ile Büyük ATATÜRK’ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devleti onun gösterdiği hedeflerde ilerleyerek, dünyanın güçlü bir ülkesi olarak sonsuza kadar yaşayacaktır.

Bu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e mareşal rütbesi ve gazi unvanı verilişinin yıldönümünü ve Gaziler Günü’nü kutluyor, özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın, bölünmez bütünlüğümüzün simgesi olan tüm Gazilerimizi ve aziz Şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

                     

Anahtar Kelimeler:
SiirtVALİGaziler Günü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali çöl 9 yıl önce

sayın valim her bayram resmi ziyaretlerde bulunmayan tarım il müdürü bu bayramda yine tatilde kamuoyuna duyrulur.

Avatar
Mehmet yüce 9 yıl önce

bu anlamlı günde merasimde bulunmayan il müdürü kim bumu vatan sevgisi bumu gazi ve aziz şehitlerimize saygı.