Bu haber kez okundu.

Siirt Vakfı 300 Çocuğu Sünnet Ettirecek
banner229

Siirt Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, sünnet şöleni etkinliğiyle 300 çocuğu sünnet ettirecek.

Merkezi İstanbul'da bulunan vakfın Siirt Temsilcisi Nevzat Amcalaryaptığı açıklamada, kentte başlattıkları başvurularla 300 çocuğu sünnet etmek istediklerini söyledi.

Şu anda sünnet olmak isteyen çocuklar için başvurularının başladığını ifade eden Amcalar, ailelere form doldurduklarını anlattı. Sonra ailelerle irtibata geçtiklerini dile getiren Amcalar, şu bilgileri aktardı: "Vakfımız adına yardıma muhtaç ailelerin çocukları özellikle sünnet etmek istiyoruz. Mayıs ayının sonunda güzel bir şölenle çocuklarımızı sünnet ettirmek istiyoruz.

Siirt halkı ve iş adamlarının da desteğiyle güzel bir programımız olacaktır. Önceliğimiz savaş mağduru çocukları sünnet etmektir. 300 çocuğu sünnet etmeyi düşünüyoruz. Talep arttığı takdirde bunu artırmayı düşünüyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ ÇAYCI 7 yıl önce

SAYIN MÜDÜRÜM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN VE ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN HER KES SİZİN GİBİ İNŞALLAH BU GÜZEL SİİRT TİMİZE HER MÜLKÜ AMİRLER SİZİ ÖRNEK GÖREREK HALKA HİZMET EDECEK VE HAKKA HİZMET EDECEK SAYGILAR SAYIN MÜDÜRÜM