Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi’nde 15 Personel Hakkında Soruşturma Açıldı
banner229
Siirt Üniversitesi’nde terör örgütüyle mücadele kapsamında 15 personel hakkında soruşturma başlatıldı.
Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, yaptığı açıklamada, terörle mücadele kapsamında 15 personel hakkında soruşturma başlattıklarını söyledi.
Devletin terör örgütlerine karşı yürüttüğü mücadelede zarar verecek bir takım eylemlerde bulundukları gerekçesiyle soruşturma başlatıldığı belirten Prof. Dr. Erman şöyle konuştu: “Valilikten yapılan bilgilendirme üzerine çoğunluğu idari personel olan ve 15 kişinin terör örgütü faaliyetleri içerisinde olduklarına ilişkin bizde kurum olarak gereğini yaparak söz konusu personel hakkında soruşturma başlatıldı.
Şahısların devletin terörle mücadelesine karşı yürüttüğü çalışmalara zarar verecek paylaşım ve eylemlerde bulundukları gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.”
Erman, personel hakkında yeni başlatılan soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.