Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi ve Özel İdarede Çalışan İş-Kur Çalışanlarının Çalışma Süreleri Uzatıldı
banner229

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr. Yasin Aktay ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ile yapılan görüşmeler neticesinde Siirt Üniversitesinde Çalışan işkur çalışanlarının çalışma süreleri üç ay uzatılırken, İl Özel idare de çalışan İşkur çalışanlarının çalışma süreleri bir ay uzatıldı.

Geçtiğimiz günlerde il ve ilçe belediyelerinde Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında çalışan 680 kişinin çalışma süreleri 3 ay uzatılmıştı.

Konu ile ilgili olarak AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr. Yasin Aktay yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi; "Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı Siirt İŞKUR İl Müdürlüğü'nün TYP kapsamında daha önce işe aldığı İl ve İlçe belediyelerinde bünyesinde istihdam edilen 680 kişinin çalışma süreleri geçtiğimiz günlerde 3 ay uzatılmıştı. Yaptığımız girişimler sonucunda Özel idare Müdürlüğünde çalışanların 1 ay ve Siirt Üniversitesinde çalışanların görev sürelerinin 3 ay uzatıldığını söyledi.

Aktay ve Çalapkulu, Müftülük'te çalışan diğer İş-Kur çalışanlarının görev sürelerinin uzatma çalışmalarının devam ettiğini söylediler.

Görev süreleri uzatılan İş-Kur çalışanları görev sürelerinin uzatılmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek,Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr. Yasin Aktay ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’ya teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.