Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi “Tıp Zirvesi” Düzenleyecek
banner229

Siirt Üniversitesi  Tıp Fakültesi tarafından 13 Mart Çarşamba günü “Tıp Zirvesi” düzenlenecek. Etkinlikte ilimizin tüm sağlık çalışanları bir arada olacak.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman’ın destekleriyle; Sağlık Bakanlığı, Siirt Valiliği, Türk Kızılay’ın birlikte organize edeceği 1. Tıp Zirvesi ile ilgili Tıp Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca bilgi verdi.

Arıca konuşmasında, 1. Tıp Zirvesi’nin 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle, bir gün önce 13 Mart Çarşamba günü üniversitemizde gerçekleşeceğini dile getirerek: “ Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak kendimizi tanıtmak amacı ile düzenleyeceğimiz bu etkinlikle sadece ilimize değil bölgemize de hizmet etmek üzere burada olduğumuzu halkımıza duyurma fırsatı elde edeceğiz

. Siirt Üniversitesi ailesi olarak aramıza yeni katılan Tıp Fakültesi öğretim üyelerimizi de tanıtacağımız etkinliğimizde fakültemizin vizyon çalışmaları hakkında kamuoyunu bilgilendireceğiz.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 5 yıl önce

hayırlı olsun, İNŞAALLAH iyi bir tanıtım olur.