Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Erbil Türk Üniversiteler Fuarı’na Katıldı
banner229
Siirt Üniversitesi 25.07.2015 ile 28.07.2015 tarihleri arasında Erbil’de düzenlenen Türk-Kıbrıs Üniversiteleri tanıtım fuarına katıldı.
Siirt Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü’nün katıldığı fuarı 2 günde 2000’den fazla öğrenci ziyaret etti. Fuar alanındaki öğrenciler üniversitemizin lisans, yüksek lisans ve doktora programlarına büyük ilgi gösterdi.
Fuar süresince tanıtım standımızda 350’nin üzerinde öğrenci ile görüşüldü ve 127 öğrenci üniversitemizde öğrenim görmek için başvuru yaptı.
Fuarda başvuru yapan öğrencilerin isimleri ve bilgilerini içeren dosya hazırlanmakta ve öğrencilerimizin sorunsuz bir biçimde öğrenim hayatlarına başlamaları için gerekli işlemler birimlerimizce gerçekleştirilmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.