Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, 2. Kez ICC Milli Komite Yönetiminde
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi 64. Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu (STSO) Güven Kuzu, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesinin yönetimine ikinci kez seçildi.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi’nin 64. Genel Kurul toplantısında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun teklifiyle tekrar yönetime seçildi.

Dünyanın en büyük iş örgütü Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi 64. Genel Kurul Toplantısı, TOBB Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

ICC Türkiye Milli Komitesi Başkanı ve TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu başkanlığında yapılan toplantıda Türkiye Milli Komitesi Üyeleri de belirlendi.

2014 yılından bu yana ICC Türkiye Milli Komitesi Üyesi olan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu (STSO) Başkanı Güven Kuzu TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun teklifi ile yeniden seçilerek Ticaret ve Sanayi Odaları’nı temsilen görev aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli ali çaycı 6 yıl önce

işte adam gibi adam işte siirt tin sahibi işte fakir fukara babası hayırlı olsun aziz siirtli iş adamımız Allah yar ve yardımcın olsun sayın abem