Bu haber kez okundu.

Siirt İnsani Yardım Derneği Tiyatro Oyunu Metin Yazma Yarışması Düzenliyor
banner229
Siirt İnsani Yardım Derneği tarafından hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı ve Dernekler Dairesi Başkanlığınca desteklenen, “Doğu-Batı Kardeşliği” Projesi kapsamında tiyatro metin yazma yarışması düzenleniyor.
Toplumlar arasındaki ön yargıyı kırmak ve kardeşlik duygusunu pekiştirmek amacıyla proje hazırladıklarını ifade eden Siirt İnsani Yardım Derneği Başkanı Metin Yardım: “Ödüllü tiyatro metin yazma yarışmasında birinciye bin 250 lira, ikinciye 750, üçüncüye ise 500 lira ödül verilecektir. Öğrencilerin yanı sıra yetim çocukları da dahil edeceğiz.
Doğu ve Batı Kardeşliği projesi kapsamında hazırlanacak oyun Antalya, İstanbul ve Siirt'te sahnelenecek. Dereceye girecek tiyatro metni oyuna dönüştürülerek 3 dilden sahnelenmeyi planlamaktayız. Hem doğudaki hem de batıdaki öğrenciler birbirlerine daha sıkı bağlanacağına inandığımız yarışmaya katılmak isteyen ilgililerin Yenimahalle Fevzi çakmak ilköğretim okulu karşısı. Dayan Apt. A101 üstü kat:2 adresinde bulunan dernek merkez adresimize başvurabilirler.
Dernek olarak ayrıca, ülkemize sığınan Suriyeli savaş mağduru kardeşlerimizin barınmakta olduğu mülteci kamplarına ekmek çıkaran fırınlarda kullanılmak üzere acil un ihtiyacı bulunmaktadır.
Bu ihtiyacı karşılamak üzere torbası 60 TL olan yardımlarınızı dernek ofisimize gelerek veya bizimle irtibata geçerek bağışlayabilirsiniz.” Şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SiirtIhhTiyatroMETNİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.