Bu haber kez okundu.

Siirt Heyeti İş-KUR Genel Müdürü ve Vakıflar Genel Müdür Yardımcısıyla Bir Araya Geldi
banner229

Çeşitli temaslarda bulunmak için Ankara’da bir araya gelen AK Parti Milletvekili Osman Ören, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, İşkur Genel Müdürü Cafer Uzunkaya’yı ziyaret etti.

Ankara’da üst düzey görüşmeler gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Osman Ören, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,İşkur Genel Müdürü Cafer Uzunkaya'dan İŞKUR tarafından uygulanan Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) için destek istedi.

Görüşmede kentteki yatırımlar ve mevcut İŞKUR personelleri için fikir alışverişinde bulunuldu. Heyet, Genel Müdür Uzunkaya’dan 2019 yılı için İŞKUR tarafından uygulanan Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) için destek istedi.

AK Parti Milletvekili Osman Ören, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, daha sonra Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Burhan Ersoy’u makamında ziyaret etti.

Karşılıklı iyi niyet temennileri ve istişare ile gerçekleşen ziyarette Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait eski sebze hali üzerinde atıl durumda bulunan arsanın değerlendirilmesi ve Vakıflara ait konularla ilgili destek istediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli çaycı 5 yıl önce

sayın geneimüdürümüz hoş geidi ama toplanan kimlik fotokopleri için gelmiş yoksa gelen tırenyoluyla bir uğriyeyimmi demişonuda anlamak lazım vesiirt halkına açiklamak lazım sayın mülkü amirlaeri bunuda bir açıklayınki siirt halkı bilsin