Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Tarafından 60 Bin Kişiye İftar Verildi
banner229

Siirt Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri gecesi Serdar Tuncer’in kapanış programı ile sona erdi. Bu yıl ikincisi düzenlenen Ramazan etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Siirt Belediyesi tarafından 60 bin kişiye iftar yemeği verildi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Ramazan ayı boyunca gerçekleşen etkinlikler kapsamında Siirtliler için Hacivat-Karagöz gösterisi, illüzyon gösterisi, çocuklar için yarışmalar, semazen gösterisi, animasyon gösterileri, tasavvuf müziği, ortaoyunu gösterileri ve daha bir çok etkinlik yer aldı.

16 Mayıs çarşamba günü Hasan Dursun’un ilahi konseriyle başlayan ramazan etkinlikleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının düzenlemiş olduğu programlar ve Siirt Valiliği başta olmak üzere, hayırsever iş adamları tarafından verilen iftar yemekleri ile her gün 2000 kişi demokrasi meydanında hep birlikte oruçlarını açtılar. Demokrasi meydanında Siirtli esnaflar tarafından kurulan stantlarda ise vatandaşlar alışverişlerini yaptılar.

Ramazan ayı boyunca çocuklar başta olmak üzere Siirtlilere güzel zaman geçirten Yöneticilere ve etkinliklere destek olan İş adamları ile yetkililere, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Siirt Belediye Başkan Vekili Taşkın yaptığı konuşmada; “Siz vatandaşlarımızın katılımıyla güzel manevi iklim içerisinde atmosfer yaşadık. İnşallah daha güzellerine bayramlarla birlikte daha güzellerine ulaşırız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Değerli hayırsever kardeşlerimiz burada cömertçe her akşam binlerce vatandaşımızı ağırlamamıza vesile oldular. Sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte organizasyon firmasına, mesai arkadaşlarıma yanımda görmüş olduğunuz bu güzel yemekleri üreten firmalara ve çok kıymetli kardeşlerime teşekkür ediyorum.

En büyük teşekkürü de bizi ramazan boyunca yalnız bırakmayan siz değerli Siirt halkımıza sunmak istiyorum. İnşallah coşkulu ve güzel günlerde güzel bayramlarda buluşmak üzere bayramınız mübarek olsun.” Dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Ramazan etkinliklerinin kapanış programı için ilimize gelen Serdar Tuncer seslendirdiği birbirinden güzel şiirler ile Siirtli vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Programın ardından Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Serdar Tuncer’e teşekkür ederek günün anısına tiftik battaniyesi hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.