Bu haber kez okundu.

Sezon Açıldı!
banner229

Yaz aylarına girilmesi ile beraber bisiklet sezonu açan tamirciler ve satıcılar sezonun açıldığını açıkladılar.

Okulların tatil olmasına yaklaşık bir ay kaldığını belirten bisiklet satıcıları ve tamircileri, sezonu açtıklarını 2019 yılına özel yeni bisiklet modellerin vitrinleri süslediklerini açıkladılar.

Okulların tatil olmasına az bir zaman kaldığını ve bu sebepten ötürü hazırlıklara başladıklarını açıklayan esnaflar, “Bisiklet sezonu genelde okulların tatil olması ile beraber başlar ancak bu yıl erken başladı.

Yeni sezon ürünlerimiz geldi. Okulların tatil olması ile beraber satışların başlayacağını düşünüyoruz. Şuan ise tek tük satıyoruz yani bizde sezon erken açıldı” dediler.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBisikletTamirci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 5 yıl önce

Eğil ailesinin tüm fertlerine saygılarımı sunuyorum. Nesillerdir çocukların sevinmesine vesile olan emektar esnaflarımızın başında geliyorlar, saygıdeğer, mütevazı, alçak gönüllü ve gözü tok olmaları ile takdirimizi kazanmaya devam ediyorlar. Başta Hacı amcamıza, Nizam ve Ahmet kardeşlerime sağlık ve mutluluk diliyorum.